Tag: WordPress i Sverige


 • Är det här WPSE-loggan?

  Vad tycker ni?

  En tidigare version fanns i föregående WPSE-post.


 • WordPress i Sverige 2012: #wpbar

  Det här är den andra posten om WordPress i Sverige 2012. Har du inte läst den första bör du göra det innan du tar dig an den här, för att få lite sammanhang.

  Så, #wpbar är en tillställning som undertecknad (via Odd Alice) har hållit i samarbete med Carnaby ett par gånger. Kort och gott är det en trevlig tillställning där vi dricker öl och snackar webb i allmänhet och WordPress i synnerhet. Runt hundratalet har dykt upp och fyllt Carnabys lokaler när vi hållit #wpbar, så det är uppskattat.

  I år tänkte jag att vi skulle ta konceptet lite längre.

  • #wpbar blir mer reguljärt återkommande.
  • Vi kör en kortare dragning, helst livesänd, kring WordPress på varje #wpbar.
  • #wpbar lämnar Stockholm och hälsar på i andra svenska städer.

  Om wpse.se är platsen vi alltid kan vända oss för att prata WordPress, så är #wpbar en trevlig tillställning där vi faktiskt kan ses lite då och då.

  (more…)


 • WordPress i Sverige 2012: wpse.se och #wpse

  Mina vänner, det är dags att vi samlar ihop oss. För samtal, för utbyte, och för att informera om vad WordPress är kapabelt till. Vi behöver en mötesplats, och det är vad det här handlar om.

  Ni kanske minns att jag köpte loss domänen wpse.se för att säkra upp användandet av hashtaggen #wpse på Twitter förra året. Då diskuterade vi vad som skulle göras med wpse.se och det kom många bra förslag.

  Nu är det dags. Det här är den första av flera poster om WordPress i Sverige 2012, som jag ser det, och utifrån vad jag tänker göra för plattformen. Jag hoppas ni är med mig.

  Så, låt oss börja med WPSE.

  (more…)